top of page
Zoeken

De Zanderij is Officieel Geopend

Sinds januari heeft de volleybalvereniging Pauwervoll al zijn intrede gedaan in het nieuwe sportcentrum de Zanderij. Op zaterdag 6 april is onze sporthal officieel en feestelijk geopend.



Bij de opening zijn onder andere enkele vrijwilligers in het zonnetje gezet, zoals Ryan de Groot die zich inzet voor onze volleybalvereniging. Tijdens de opening konden bezoekers meedoen aan clinics, waaronder natuurlijk een potje volleybal. Op de parkeerplaats konden mensen een kijkje nemen in de Volleybalbus van NeVoBo en werden kinderen op het Sportchallengeplein uitgedaagd om een stempelkaart vol te krijgen voor een prijs.



Bij het officiële moment van de opening werd een film getoond waarin te zien was hoe de Zanderij tot stand is gekomen. Burgemeester Hans van Daalen was ook aanwezig bij dit moment. Na het aftellen en het indrukken van de rode knop was de Zanderij dan toch echt officieel geopend wat gevierd werd met feestelijk veel confetti. Op naar nog vele sportieve trainingen en spannende wedstrijden in onze nieuwe zaal!



Lees meer over de opening van de Zanderij op de website van Interactie Ermelo.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page