top of page

Ledeninformatie

​Je bent altijd van harte welkom om eens te proberen of volleybal nu inderdaad zo'n leuke sport is. Je mag tot drie maal toe proefdraaien om de sfeer te proeven en te kijken of het je bevalt.

Lid worden?

volleybal

1

Tot 13 jaar?

Lijkt het je leuk om te ontdekken of volleybal jouw sport is en ben je onder de 13 jaar? Dan kun je meetrainen bij CMV. Zij trainen in de sporthal Triade op woensdag van 16.30 - 17.30 uur. Wat je nodig hebt om mee te doen is een korte sportbroek, een T-shirt en sportschoenen voor in de zaal (geen buitenschoenen). Mail naar cmv@pauwervoll.nl voor meer informatie.

2

Tussen 13 en 18 jaar?

Lijkt het je geweldig om eens mee te trainen of speel je al langer? Dan kun je terecht bij de jeugd. Om er achter te komen welk jeugdteam goed bij jou past kun je komen proeftrainen. Neem hiervoor even contact op met tc@pauwervoll.nl 
Je kunt onder Teams vinden op welke dagen en tijden de jeugdteams spelen.

3

Ouder dan 18 jaar?

Optie 1: Recreanten
Als u het fijn vindt om gewoon een balletje te spelen, zonder competitie verplichtingen kunt u terecht bij de rec
reanten. 

 

Optie 2: Training en Competitie

Als u competitie wilt spelen is er wellicht plaats voor u in één van competitieteams. 

Neem hiervoor even contact op met tc@pauwervoll.nl. Je kunt onder Teams vinden op welke dagen en tijden er wordt gespeeld.

Contributie

Per 1 januari 2024 geldt de volgende contributie. Dit is exclusief het competitiegeld van de NEVOBO. Jaarlijks worden de genoemde bedragen geïndexeerd en besproken in de algemene ledenvergadering.

Trainingsgeld is een bedrag per kwartaal voor als je één keer in de week traint. Competitiegeld betaal je jaarlijks indien je meedoet aan wedstrijden. Mocht je twee trainingen per week doen, dan betaal je jaarlijks een extra bedrag. Zie het schema hieronder.

Trainingsgeld
(per kwartaal)

CMV (tot 12 jaar)

€32,00

Jeugd (tot 18 jaar)

€38,00

Senioren (vanaf 18 jaar)

€44,00

Competitiegeld
(per jaar)

CMV (tot 12 jaar)

€20,00

Jeugd (tot 18 jaar)

€60,00

Tweede training (jaarlijks)

Jeugd (tot 18 jaar)

€50,00

Senioren (vanaf 18 jaar)

€50,00

Senioren (vanaf 18 jaar)

€80,00

Niet spelend lid / donateur

€5,00

Volleybal Huddle

Lid worden!

Heb je proeftrainingen gedaan en overlegd met de Technische Commissie welk team het beste bij je past? En ben je eroveruit dat je lid wilt worden? Leuk! Meld je dan aan via onderstaande inschrijfformulier.  

Volleyballnet

Lidmaatschap opzeggen?

​Afmelden kan via het uitschrijfformulier voor de start van een nieuw kwartaal.

bottom of page