top of page

Inschrijven

Heb je proeftrainingen gedaan en overlegd met de Technische Commissie welk team het beste bij je past? En ben je eroveruit dat je lid wilt worden? Leuk! Meld je dan aan via onderstaande inschrijfformulier. Je krijgt dan na je inschrijving z.s.m. een bevestiging of jouw inschrijving is goedgekeurd. In-en uitschrijven geldt namelijk pas wanneer deze bevestigd is door de ledenadministrator.

Inschrijfformulier

Pasfoto uploaden
Geslacht
Wil je ook competitie spelen?

Onderstaande vijf velden dienen ingevuld te worden door de ouder(s)/verzorger(s) indien een CMV of jeugdlid wordt opgegeven.

Door het invullen van dit formulier gaat u ermee akkoord dat uw gegevens (of die van uw kind) binnen de vereniging gebruikt worden voor het versturen van informatie als acties, toernooien en/of activiteiten van de vereniging. Foto’s die tijdens verenigingsactiviteiten worden gemaakt mogen gebruikt worden op de website, Facebook, krantenberichten en andere publicaties. Deze toestemming kan op uw verzoek gewijzigd/verwijderd worden bij de ledenadministratie.

 

Ondergetekende machtigt de vereniging van Volleybal Vereniging Pauwervoll tot automatische afschrijving van contributie en wedstrijdgelden tot schriftelijke wederopzegging.

Opzegging is mogelijk via het uitschrijfformulier. Dit is alleen mogelijk aan het begin van het nieuwe kwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober).

Bedankt voor je inschrijving. De Technische Commissie laat zsm weten of jouw inschrijving is goedgekeurd!

bottom of page