top of page
Zoeken

Dames 3 is Kampioen!

Bijgewerkt op: 15 apr.

Zaterdag 13 april vertrokken Pauwervoll Dames 3 vol goede moed naar Dronten voor de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De druk was hoog, want alleen door alle vier sets te winnen maakten zij kans op het kampioenschap. Het was spannend in de top van de poule, want als Pauwervoll een set zou laten liggen, dan zou HSC Hierden kampioen worden.


De eerste sets wonnen de dames met gemak (7-25 & 11-25). Tussen elke set werd de stand gelijk doorgeappt naar de aanvoerder, die er vandaag helaas niet bij kon zijn. In de derde set deden de dames hun best om de broodnodige punten te scoren. De dames waren overmoedig en maakten soms slordige fouten. Maar ook deze set wisten ze te winnen met 13-25.


In de laatste set gingen de dames krachtig van start. Maar door zelfopgelegde druk de kans op het kampioenschap liep de spanning op. Maar door een aantal goede opslagenseries en harde aanvallen werd de kans op de volle winst steeds groter. Met een laatste mooi gemikte aanval eindigde de wedstrijd (14-25). Hierna was erg groot gejuich bij het team. Door de wedstrijd met 4-0 te winnen eindigen zij precies bovenaan in de poule. De winst wordt gevierd met een bosje bloemen van de vereniging en van een van de ouders, soesjes en een etentje met het gehele team en trainers.
28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page