top of page

Kledingbeleid

Voor de wedstrijden geldt een kledingbeleid. 

Voor het gebruik van de sponsorkleding en -materialen gelden de volgende regels:

 • Kleding en materiaal is en blijft eigendom van Pauwervoll.

 • Wedstrijdkleding mag alleen gedragen worden tijdens de wedstrijden. Andere spullen, zoals trainingspakken, bidons en sporttassen, mogen gedragen worden tijdens trainingen en eventueel in je vrije tijd.

 • Bij schade, misbruik of verlies stelt de vereniging jou aansprakelijk.

  • ​​Is er een kleine beschadiging? Dan kan dit vaak gewoon gemaakt worden. Is er toch iets groots kapot, of ben je iets kwijtgeraakt? Jammer, maar dat kan gebeuren. Geef dit even aan bij de materiaalbeheerder. Hier kunnen kosten voor gerekend worden.

 • Kortom: ga gewoon netjes om met de spullen. Je mag ze gebruiken, maar ze zijn niet van jou, dus lever ze ook weer netjes in!

 

Voor akkoord en ontvangst teken je onderstaande bruikleenovereenkomst:

Bruikleenovereenkomst Kleding en Materialen

Bedankt voor het invullen! Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.

Kledingreglement volleybalvereniging Pauwervoll

 

De kleding en eventuele attributen is eigendom van volleybalvereniging Pauwervoll die de spullen in bruikleen geeft aan de spelende leden. Omdat er gestreefd wordt naar zorgvuldig gebruik van de spullen is hiervoor een reglement en bruikleenovereenkomst opgesteld. Dit regelement is voor iedere speler van de seniorenteams van toepassing:

1. De wedstrijdtenues worden per persoon uitgedeeld door de materiaalbeheerder zodra er aangegeven wordt bij de ledenadministratie dat deze speler wedstrijden gaat spelen.

2. De wedstrijdkleding mag alleen gebruikt worden tijdens de wedstrijden. Dus nadrukkelijk niet tijdens de training of privé.

3. Trainingspakken, trainingsshirt & hoodies mogen gebruikt worden tijdens trainingen, wedstrijden, toernooien of sponsoractiviteiten van de club. Eventueel mag je deze ook privé dragen.

4. De in bruikleen gestelde kleding dient in officiële staat te blijven. Het is niet toegestaan om rugnummers, namen, emblemen e.d. op de kleding aan te (laten) brengen.

5. Mocht je zelf wijzigingen aan het shirt aanbrengen (zoals het aanpassen van de mouwen), dan dient dit hersteld te worden in de originele staat voordat het shirt ingeleverd wordt.

6. Iedere speler tekent voor het bruikleen en is hierdoor zelf verantwoordelijk voor de kleding.

7. Schade en/of vermissingen:

a. Indien tijdens de wedstrijd schade aan de kleding is ontstaan, dient dit direct na afloop van de wedstrijd gemeld te worden bij de materiaalbeheerder. Voor schade aan de kleding, die tijdens de wedstrijd is ontstaan, zal de speler niet aansprakelijk worden gesteld, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld.

b. Iedere gebruiker is verplicht om zorgvuldig met de kleding om te gaan.

c. Bij vermissing of beschadiging ten gevolge van onjuist gebruik van de kleding, worden kosten in rekening gebracht ter waarde van het aanschafbedrag bij de betreffende speler cq. ouder of verzorger.

d. Vermissing, wanneer blijkt dat er spullen ontbreken bij inleveren, worden kosten in rekening gebracht ter waarde van het aanschafbedrag bij de betreffende speler cq. ouder of verzorger.

e. Bij vermeende diefstal kan het bestuur namens de vereniging aangifte doen bij de politie.

8. De kleding dient volgens de wasvoorschriften gewassen te worden.

9. Bij opzegging van het lidmaatschap dienen de kleding en attributen ingeleverd te worden bij de materiaalbeheerder van de vereniging. Indien gewenst kan er een retourbewijs uitgeschreven worden.

10. Kleding met oude sponsoring en andere materialen dienen ingeleverd te worden bij de materiaalbeheerder en krijgt een andere bestemming.

11. In de gevallen waarin het regelement niet voorziet beslist de materiaalbeheerder van de vereniging, eventueel in overleg met het bestuur van volleybalvereniging Pauwervoll.

 

Kosten kleding en attributen

Voor kapotte kleding, bij vermissing of diefstal of bij het niet inleveren van de spullen worden de volgende kosten in rekening gebracht:

 • Wedstrijd- of trainingshirt € 45,00

 • Wedstrijdbroekje € 20,00

 • Trainingspak of hoodie € 55,00

 • Wedstrijdsokken € 10,00

 • Sporttas € 25,00

 • Bidon € 7,50

 

Wasvoorschriften

Het opvolgen van zorgvuldige wasvoorschriften zorgen voor een langere levensduur van de kleding. 1. Nieuwe kleding dient de eerste paar keer apart gewassen te worden.

2. Maximaal op 40 graden wassen.

3. De kleding mag NIET in de droger.

4. De kleding dient binnenstebuiten gewassen en gecentrifugeerd te worden.

5. De kleding mag niet chemisch gereinigd worden.

6. Wasmiddel ZONDER bleekmiddel gebruiken.

 

Huidige materiaalbeheerder: Marloes van Marle, bereikbaar via ledenadministratie@pauwervoll.nl.

bottom of page