top of page

za 22 jun

|

Ermelo

Eindfeest Pauwervoll

Aankomende zaterdag 22 juni is het weer tijd voor het eindfeest van Pauwervoll! Deze keer is het thema; NetEvenAnders! Met de vereniging zetten wij de Triade op z'n kop! Zie afbeelding voor alle informatie.

Eindfeest Pauwervoll
Eindfeest Pauwervoll

Tijd en locatie

22 jun 2024, 17:30 – 23:30

Ermelo, Amanietlaan 9, 3852 ZX Ermelo, Nederland

Over het evenement

Aankomende zaterdag 22 juni is het weer tijd voor het eindfeest van Pauwervoll! Deze keer is het thema; NetEvenAnders!

Met de vereniging zetten wij de Triade op z'n kop! Zie bijlage voor alle informatie. Vanaf 17.30 uur is de ABC jeugd van harte welkom om in te spelen voor het toernooi begint. Het toernooi start om 18.00 uur. Na het toernooi hebben we nog een leuke activiteit!

Komen jullie ook in een NetevenAnders-outfit?!

Vanaf 19.30 uur kunnen de A-jeugd en senioren inspelen voor hun toernooi. Het toernooi start om 20.00 uur! Zorg ervoor dat jij met je outfit na de wedstrijden de award wint!! Even ter verduidelijking: het jeugdtoernooi is voor de huidige ABC jeugd. Dit betekent dat alle CMVers die dit jaar CMV zijn geweest nog even geduld moeten hebben met het deelnemen hieraan. Wat betreft jeugd bij het seniorentoernooi: het seniorentoernooi is uitsluitend voor senioren. De enige uitzondering die we hierbij al jaren maken is dat de HUIDIGE A jeugd (die afgelopen jaar in de A gespeeld hebben) deelneemt aan het jeugdtoernooi, ook welkom zijn bij het seniorentoernooi. Dus alleen de A jeugd (van het afgelopen seizoen) en op voorwaarde dat ze meespelen bij het jeugdtoernooi. Verder uitzondering worden niet gemaakt.

De jeugd staat te popelen om mee te doen bij de senioren. Helaas moeten we ergens een duidelijke lijn trekken. Ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Ouders van jeugd zijn uiteraard van harte welkom bij het seniorentoernooi!

Deel dit evenement

bottom of page